xandrasreisblog.reismee.nl

vervolg van onze avonturen in schotland

eindelijk hebben we na een week dan internet gevonden.

we zijn inmiddels gearriveerd in ons huisje in invermorrison. Het huis heet Glenn Stroma en ligt werkelijk erg mooi. middenin de middle of Nowhere....overal groen om je heen met af en toe een doorkijkje op een beek verderop. Om internet te krijgen moeten we terug rijden naar het dorpje beneden en kunnen dan op een parkeerplaats met de laptop op je knieën een poging doen om een verhaal neer te tikken. Dus eerst maar even een klein gedeelte van de update en vanavond de rest. tis nie anders...

Zaterdag de 31e juli 2010 zijn we aangekomen in het huis Glenn Stroma. We waren er rond de klok van 11.00 uur en terwijl we uitstapten stond de eigenares al driftig tegen ons te gebaren dat we te vroeg waren. Ze waren nog niet klaar met schoonmaken en tot hun ergenis hadden de vorige huurders wat uitgespookt met de wc. Het huis heeft een septic tank en die was daardoor verstopt en voordat de loodgieter of zoiets kwam ging wel ff duren...dus werden we dringend verzocht om ons ergens anders te gaan vermaken. Oké, we moeten toch nog boodschappen halen. Eerst toch nog wat bagage er uit gegooid in de garage. want anders hadden de boodschappen er noooooit ingepast....Daarna op zoek naar de supermarkt. Wat een crime....zie maar een pakje boter te vinden terwijl je niet weet hoe dat er in schotland uit moet zien....maar na veel vragen en handen en voeten werk vonden we dan toch alles wat we nodig hadden. Soep...nog tijd over. we konden pas bij het huis terecht om ong. 16.30 uur....ehhhh...laten we ff gaan lunchen. nog een watertje bekijken...nog wat wandelen. Afijn. Uiteindelijk werd het dan vanzelf 16.30 uur.

het huis is werkelijk van alle gemakken voorzien. vaatwasser, wasmachien, droger, drie badkamers....vier slaapkamers, groooote keuken mét eethoek, twee koelkasten, aparte zitkamer. drie tv's in huis. Schitterende tuin er om heen, met speciaal voor de kids een gafe hut ergens beneden in het bos. gelegen aan vijver, en je struikeld werkelijk overal over de padden en kikkers. en rondom overal vogeltjes. na alle bedden te hebben geprobeerd en de slaapkamers te hebben verdeeld. zijn we ons eerst maar eens gaan installeren. pfffffff.........en het ergste is nog als je weer weg gaat. maar daar probeer ik nu maar ff niet aan te denken.

's avonds eerst maar ff vier wassen gedraaid....en daarna snel slapen.

Zondag 1 augustus 2010

We hadden een rustdag ingepland. ff heeerlijk nix anders dan ik en mijn boek. de mannen waren echter zo rusteloos dat ze 's middags toch maar hun spullen hebben gepakt en naar een golfbaan zijn vertrokken. Nóg beter!!!! Hahahaha.....dus ik heb een heeeeelijke rustige middag gehad,met hier en daar een boek, en een dutje en een fles lekkers binnen handbereik. ( neeeee geen Whiskey!!!)

'savonds ergens hapje wezen eten.....

Reacties

Reacties

Marco

Hi Xandra,

:) NIk lees altijd braaf je verhalen hoor want dan weet ik tenminste wat mijn broertje uitvreet....zijn zelf de 19/20/21ste in een klein plaatsje bij Aberdeen omdat wij altijd op onze trouwdag ergens in Scottland zijn....Fantastische mensen en een prachtig mystiek land, geniet ervan doe de groeten aan Ciscus en de rest enne probeer Drambuie maar eens dat is een whiskey liquer met honing speciaal voor de lasies moet je maar denken....

ans en ed

wat een prachtig land, het straalt zo een rust uit
geniet er nog even van, groeten en liefs ans en ed!!

marco probeer van die fles af te blijven !!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!